Kees' Koestal  *  2010    

  Einde     Contact: keesruyter@planet.nl 

LinkedIn Veehouderij   

Facebook-Koeien

Koeienrassen  (ook op Hyves

KoeTube  

FH Ras   

Holstein Stieren  

Koe kopt krant 

Woordenlijst English/ Deutsch/ Hongaars

Links

Koestal 2009

Koestal Actueel

Welkom in Kees' Koestal   

Kees' Koestal is de stal waar de webweiden van Keesruyter.nl  voor koeien en landbouw samenkomen. Hopelijk brengen deze webweiden koeien, boeren en burgers dichter bij elkaar.  

In het jaar 2000 werden de eerste webweiden voor de Koestal ontgonnen. Yahoo liet in 2009 de webpagina's op Geocities.com verdwijnen en daarmee een reeks ´Koestallen´.  En nu onaanpasbaar terug. Op Keesruyter.nl is toen een nieuwe stal gebouwd, de editie Koestal 2009.

De nieuwste ´koeien en moeien´ verschijnen  op Twitter (www.twitter.com/Webweider) tussen de berichtjes van buiten de landbouw * geen preek voor eigen parochie. De betekenis van RT is 'ReTweet' oftewel ´overgenomen´. Soms worden de berichtjes hier overgenomen, eventueel na bewerking tot beter leesbare zinnen.  

Nieuws van Twitter We hebben 92 leden na het eerste kwartaal van 2010 in mijn Facebook-groep Facebook-Koeien.

Pinzgauer koe, kalf en stier van Tiergarten Kleve nu op Koeienrassen Hyves.

Nieuwe Hyve gestart voor het runderras Grauvieh uit Tirol, soort mini Brown Swiss, op http://grauvieh.hyves.nl

This is it @ FarmVille - gestopt met het spelletje - http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php? ref=bookmark&fb_page_id=102452128776 

Statistieken 2009: Webweider Hyves groep Koeienrassen 113 leden, FH-fokkerij Lindeboom 1 lid, LInkedin Veehouderij 108 leden. 

De TK-domeinen komen te vervallen. Al mijn pagina's voor de runderrassen hadden zo'n domein. 

Solliciteren op Twitter * Rundveefokkerij studieclubs, excursies bedrijven topfokkerij, veebeoordelen 2x regionaal kampioen, 1x 1e team provincie Noord Holland.

  Begin     Einde  

Meer webweiden rond de Koestal:

FH Fokkerij Lindeboom    Stieren Top Tien 

Schagen  Schapen & Tulpen    Paasvee    Kalverkeuring

Gemakkelijk onthouden met www...tk domeinen:
koeienrassen     koestal  

Meer Kees Ruyter (omgeving, persoonlijk)

www.keesruyter.nl 

Twitter:        Webweider  

Hyves:         Webweider (vervallen)

Facebook:    Koeien

Koestal:       Actueel   2009

Koeienrassen

Belgisch Witblauw Blaarkop   Brown Swiss   FH ras  Galloway  Grauvieh  Holstein Stieren  Lakenvelder  Marchigiana  Montbéliarde MRIJ  Normandiër  Pinzgauer  Simmentaler  Verbeterd Rood  Witrik  Alle rassen 

Landbouw  Gezondheid Milieu Economie

Hoe komen wij aan gezond of lekker eten? Van de winkel, van de verwerkende industrie, van de boeren, van het vee, van het land? En blijven deze dan ook gezond en gelukkig? En het milieu? En wie gaat dat betalen? Zo zit er meer achter onze hap dan je zo zou denken. Klik en lees dus door voor ons aller gezondheid en genot.

Ik probeer het ´gras´ voor diverse soorten landbouw, natuur of consumenten te verzamelen. Berichten komen vooral aan bod als familie, bekenden of ik zelf er mee te maken hebben gehad. Soms als ik er zo snel een plaatje bij kon vinden.   

Kees Ruyter

  Begin      Einde         Tot ziens www.koestal.tk