Webweide Wageningen 

 Begin        Einde 

Paard aan de rivierdijk, het begroette me bijna dagelijks toen ik naar mijn werk op de Wilde Wereld fietste. Dit stuk uiterwaarden heet de Bovenpolder. Veel van mijn leven is verbonden met Wageningen. Wetenschap.  Natuur. Cultuur. Beetje stad. Swingen. Veel is hier mogelijk, vooral dankzij vele verenigingen en hun vrijwilligers. Volop reden voor deze serie webpagina's.

Via Links zijn vele sites over Wageningen en omgeving te vinden: Loop digitaal door de stad  via de plattegrond met panoramafoto's. Of bekijk het centrum en de uiterwaarden via mijn eigen links. Op de site van Mooi Wageningen zijn ook panoramafoto's van de directe omgeving van Wageningen te zien.  De site van het woon-, werk-, en cultuurpand De Wilde Wereld is eveneens door mij opgestart. Bij De Digitale Stad zijn ook vele Wageningse websites te vinden

Kees Ruyter

 Begin        Einde 

  De Hoogstraat en de fontijntjes op de Markt

 

Rechts: Hervormde Kerk van Wageningen

 

 Begin        Einde 

Actief als crew bij het Leeffestival in het begin van de zomer rond de eeuwwisseling

Links: Het woon-, werk- en cultuurpand De Wilde Wereld, hier nog met roze deur bij het begin van de eeuwwisseling. Ik was hier beheerder van de theaterzaal en medewerker van de Homogroep.

Onder: het nachtleven begint

 Begin        Einde 

 Begin        Einde 

Natuur naast industrie in de uiterwaarden, vanaf de dijk gezien in het voorjaar van 2000.

Deze webheide is onderdeel van de Gelderse webweiden van Kees Ruyter. Het Gelders web verbindt de webpagina's  van plaatsen, landschappen en wateren in de wijde omgeving van digitaal Renkum. Foto's zijn van de hand van de webmaster, gemaakt in 2002. 

Deze webweide hoort bij het project Gelderland (Heelsum - Wageningen) van Kees Ruyter

Meer omgeving:   Heelsum    Renkum  

  Rijn     Heide in bloei      Regio links 

Vee in natuur  Blaarkop   Witblauw   Roodbont 

  Begin